Sopii harrastajille, jotka haluavat sitoutua oppimiseen ja pääsevät tunneille säännöllisesti. Voimassa lukukauden ajan. Sairastumisen tms. johdosta väliin jääneet tunnit voidaan korvata erikseen sovittuna ajankohtana arkipäivisin.

Lukukausi alkaa ma 13.1.2020 ja päättyy huhti-toukokuun vaihteen tienoilla riippuen siitä, onko oppilaalla ollut poissaoloja. Kauden päätteeksi pidetään mahdolliset korvaustunnit. Hiihtolomalla 17.2.-21.2., pääsiäisenä 10-13.4. ja vappuna 30.4.-1.5. ei ole tunteja.

Hinta sisältää:

14x30 min - lähiopetus joka viikko TAI

7x60 min - lähiopetus joka toinen vko

350€ 

gallery/img_6677_small

Lukukausimaksu kevät -20

10x60min kortti

Tämä kortti on tarkoitettu harrastajille, joiden kanssa sovitaan lukukauden ajaksi säännöllinen 60 min opetusaika viikon tai kahden viikon välein.

Hinta sisältää:

10x60min lähiopetusta

550€ 

10x30min kortti

Tämä kortti on tarkoitettu harrastajille, joiden kanssa sovitaan lukukauden ajaksi säännöllinen 30 min opetusaika viikon tai kahden viikon välein.

Hinta sisältää:

10x30min lähiopetusta

300€ 

Kertamaksut

Sopii harrastajille, jotka eivät halua sitoutua tarkemmin aikatauluihin, vaan haluavat harrastaa päivä kerrallaan. Lähiopetuskerrat voidaan sopia täysin asiakkaan toiveiden mukaan, ei tarvitse olla aina sama aika viikosta.

Hinnat:

30min/40€ 

45min/50€ 

60min/60€ 

Klassinen hieronta on ns. urheiluhierontatyyppinen hoitomuoto, sopii kaikille ja koko kehon huoltoon. Klassinen hieronta on vanha ja tunnettu hoitomuoto, joka laukaisee erilaisia jännitystiloja ja helpottaa kipuja. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, kudosten aineenvaihduntaa ja kuona-aineiden poistumista kehosta. Se lisää lihasten joustavuutta, rauhoittaa ja rentouttaa. Säännöllisellä hieronnalla voidaan ennaltaehkäistä monia vaivoja. Hoidon sisältö ja käsittelyn voimakkuus sovitaan aina etukäteen asiakkaan toiveet huomioon ottaen. 

Kertamaksut 

Norm. 45min/50€  

Norm. 60min/60€ 

Norm. 90min/90€ 

3x45min kortti

Norm. 145€ 

3x60min kortti

Norm. 170€  

Intialainen päähieronta pohjautuu tuhansia vuosia vanhaan Ayurveda-perinteeseen. Sen mukaan ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu fyysisestä, psyykkisestä ja henkisestä tasapainosta.  Päähieronnan juuret ulottuvat yli 1000 vuoden taakse, Intialaisen perheen perinteisiin. Oli ja on tavallista, että perheen parissa hoidettiin toisia päähieronnalla, usein öljyä käyttäen. Eurooppaan päähieronta tuli 1970-luvulla intialaissyntyisen Narendra Mehtan mukana. Nykyinen Intialainen päähieronta on kehitelty intialaisia perinteitä sekä länsimaisia hartiahieronnan oppeja sekoitellen niin, että siihen kuuluvat pään hieronnan lisäksi myös niskan, hartioiden ja käsivarsien käsittely.

 

Hoidon voimakkuus on hyvin kevyt. Hoito voidaan tehdä joko istualtaan (rennot vaatteet päällä; tosin hupullisia paitoja on hyvä välttää) tai sovellettuna ns. spa-versiona makuultaan, klassisen hieronnan tapaan. Spa-hoidossa käytetään rentouttavaa hierontaöljyä niska-hartia-alueen hoitoon, mutta päänahka voidaan käsitellä ilman öljyä. 

Kertamaksut

30min/40€ 

45min/50€ 

3x45min kortti

145€ 

gallery/kivet3_small

Reiki on tuhansia vuosia vanha japanilainen energiahoitomuoto. Reikiä käytetään laajalti ympäri maailmaa, mm. UK:ssa, Saksassa ja Hollannissa se on osa julkista terveydehuoltojärjestelmää. Japaninkielessä sana Rei tarkoittaa henkeä tai korkeampaa tietoisuutta. Ki tarkoittaa elämänenergiaa, jota kutsutaan Intiassa pranaksi ja Kiinassa chi’ksi. Reiki voimistaa kehon omaa immuunipuolustusjärjestelmää, keho alkaa tehokkaammin parantaa itse itseään. Reiki myös lieventää stressiä, syvärentouttaa, nostaa mielialaa, poistaa kuona-aineita kehosta sekä kehittää muistia, luovuutta ja intuitiota. Reiki on hyvin lempeä hoitomuoto ja sopii kaikille!

Kertamaksut

45min/50€ 

3x45min kortti

145€ 

60 minuutin yhdistelmähoidossa aloitetaan n. 15 min pituisella päähieronnalla, jonka jälkeen tehdään n. 45min pituinen reikihoito.

Kertamaksut

60min/60€ 

3x60min kortti

170€ 

90 minuutin yhdistelmähoidossa yhdistetään n. 45min rentouttava hieronta niskan, hartian ja pään alueelle ja jatketaan n. 45min reikihoidolla.

Kertamaksut

90min/90€ 

3x90min kortti

255€ 

Opetan sekä klassista, nykyaikaista että kevyttä musiikkia ja myös vapaata säestystä - oppilaan omista toiveista riippuen! Jokaisen oppilaan kanssa suunnitellaan hänelle oma oppimisaikataulu. Toki etenkin lapsille edelleen suosittelen säännöllisiä viikkotunteja tasaisen oppimisen takaamiseksi, mutta tarvittaessa tunnit voidaan sopia myös yksittäin oppilaan omiin aikatauluihin sopiviksi.  Tunnit voi aloittaa milloin vain pitkin vuotta. Kysy myös kotiopetuksesta!  

Pianonsoiton opetus

Klassinen hieronta

Intialainen päähieronta

reiki

reiki + päähieronta

reiki + hieronta

gallery/valkoinen_880_370
gallery/valkoinen_880_370
gallery/valkoinen_880_370

.

Hieronta kuumilla kivillä

Rentouttava hemmotteluhieronta kuumilla kivillä. Kuumien kivien lämpöä ja hoitavia ominaisuuksia voidaan hyödyntää myös klassisessa hieronnassa. Tällöin hieronta tehdään klassisen hieronnan otteilla käyttäen apuvälineinä kuumia kiviä. 

gallery/hotstonepic

Kertamaksut

60min/70€ 

90min/100€ 

3x60min kortti

200€ 

5x30min kortti

Tämä kortti on tarkoitettu harrastajille, jotka haluavat kokeilla pianotunteja tai eivät halua sitoutua kerralla pitkäksi aikaa.  Pyritään sopimaan säännöllinen 30 min opetusaika viikon tai kahden viikon välein.
Hinta sisältää:
5x30min lähiopetusta
160€ 

5X60MIN KORTTI

Tämä kortti on tarkoitettu harrastajille, jotka haluavat kokeilla pianotunteja tai eivät halua sitoutua kerralla pitkäksi aikaa.  Pyritään sopimaan säännöllinen 60 min opetusaika viikon tai kahden viikon välein.
Hinta sisältää:
5x60min lähiopetusta
285€ 

Kinesioteippaus

Kinesioteippauksella voidaan poistaa kipuja ja helpottaa liiallista lihaskireyttä ja ohjata nivelten liikeratoja. Myös asentovirheiden korjaamisessa, kuten ryhdin parantamisessa, kinesioteippauksesta on hyötyä.Sen avulla voidaan aktivoida tai vaihtoehtoisesti rentouttaa lihaksia. Kinesioteippi on elastista, eikä estä normaaleja liikeratoja tai treenaamista. Kinesioteippauksen vaikutus on sensorinen perustuen teipin avulla tehtäviin kevyisiin kudossiirtoihin. Kinesioteippaus voi pysyä jopa 1-2 viikon ajan. Teippi kestää yleensä hikoilun, peseytymisen, saunomisen ja uimisen.

KERTAMAKSUT 

Hieronnan yhteydessä 10€ 

 

Yhden ongelma-alueen teippaus (max. 15min) 20€

Taustamusiikki PIANOLLA / keikkabuukkaus

1-3 kappaletta alk. 190e
45min taustamusiikki alk. 220e
1h taustamusiikki alk. 250e
2h taustamusiikki alk. 400e
Räätälöity ohjelmisto 1h alk. 450e
Räätälöity ohjelmisto 2h alk. 650e

Taustamusiikkiohjelmisto sisältää yleensä pääasiassa kevyempää musiikkia sekä tilaisuudesta riippuen joskus myös jonkin verran klassista musiikkia. Asiakkaalla on aina mahdollisuus esittää toiveita soitettavan musiikin tyylistä ja tunnelmasta. Mikäli toiveita on runsaasti, päivitetään myös yllämainittua hintaa sen mukaisesti. Hinta sisältää harjoittelukorvauksen ja tilaisuudessa esiintymisen. Matkakulut lisätään hintaan tapauskohtaisesti.

.